Nieuws over MIJNvitaal oefenLOKAAL Vitaliteit

Fitness voor 55+ en gepensioneerden in Almere-Buiten

Wil jij ook als oudere vitaal oud worden onder topbegeleiding in de fitness van een specialist?

Vanuit het doel om een positieve bijdrage te leveren aan het maatschappelijk belang hebben we ons vitaliteitscentrum opgericht. Hier geven we de aandacht aan de zaken die volgens ons belangrijk zijn om vitaal ouder te worden. Onze ervaring heeft ons geleerd dat sporten onder begeleiding een positief effect heeft op de fysieke en mentale gesteldheid. Vooral na uw pensionering is het belangrijk om in goede gezondheid te kunnen genieten van de welverdiende vrije tijd en de kleinkinderen.

Ons aanbod breiden we elke maand uit naar aanleiding van de gesprekken die we met onze klanten hebben. Alle activiteiten zijn laagdrempelig, je hoeft er geen ervaring voor te hebben. We richten ons op het in beweging komen op een manier die prettig, leuk én gezellig is. Zo hebben we sinds deze week ons Zelfstandig Bewegen onder Begeleiding abonnement geïntroduceerd. Op maandag, woensdag en vrijdagochtend hebben we alle tijd en ruimte om te bewegen onder begeleiding van een professional die u in de gaten houdt en peilt hoe het gaat. Er is altijd koffie en thee beschikbaar en u kunt goed in contact komen met anderen.

Bewegen wordt steeds belangrijker, zeker als u ouder wordt. Dat merkt u vast wel. Bewegen houdt u fit en vitaal en sterkt uw zelfvertrouwen. Zo behoudt u zo veel mogelijk kracht en flexibiliteit in het dagelijks leven. Bent u geïnteresseerd? Kom langs voor een kennismaking of bel naar 06-33660332.