Voedingsbegeleiding

Samen gaan we ervoor!

Bereik je gewenste doelen met PS. food & lifestyle

En krijg het lichaam dat jij verdient!

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PS. food & lifestyle voedingscoach in Almere kan ik jou daarbij helpen . Met behulp van PS. food & lifestyle  en ons netwerk van 250 voedingscoaches en diëtisten zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. 

PS. food & lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding in Almere-Buiten. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PS. food & lifestyle programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS. food & lifestyle:

Samen gaan we ervoor!

• Een persoonlijk stappenplan
• Persoonlijke begeleiding
• Lekkere én verantwoorde producten
• Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa
• Geen jojo effect

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontvang gratis 5 koolhydraatarme recepten!

Even voorstellen

Hi, ik ben Mariëtte van den Berge, voedingscoach in het centrum van Almere-Buiten. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. food & lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden. Op aanvraag ook beschikbaar in onze locatie aan de Bouwmeesterweg.

[instagram-feed user="mijnvitaal_powerfit"]