Valpreventie

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij binnenkort valpreventie diensten gaan aanbieden om onze gemeenschap te ondersteunen bij het behoud van een gezonde en actieve levensstijl.
Valpartijen kunnen ernstige gevolgen hebben, vooral voor ouderen. Daarom is het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen om het risico op vallen te verminderen. Onze valpreventie programma's zijn ontworpen om mensen van alle leeftijden te helpen bij het verbeteren van hun balans, kracht, en coördinatie, en om hen bewust te maken van risicofactoren die tot vallen kunnen leiden.
Een van onze hoofdprogramma's is "Zicht op Evenwicht". Dit programma biedt een uitgebreide aanpak om valpreventie te bevorderen. Door middel van specifieke oefeningen, educatieve sessies en bewustwordingstrainingen helpen wij deelnemers om hun evenwicht te verbeteren, spierkracht op te bouwen en valrisico's te verminderen. Onze ervaren professionals begeleiden deelnemers stap voor stap door het programma om ervoor te zorgen dat ze het maximale uit hun training halen.
Vanaf waarschijnlijk de tweede helft van 2024 bieden wij deze waardevolle dienst aan. U kunt zich nu al inschrijven om als eerste op de hoogte te worden gehouden zodra de programma's beschikbaar zijn. Vul het onderstaande formulier in en ontvang meer informatie zodra deze beschikbaar is.