Sportaanbod

Vitaliteitsbegeleiding en ondersteuning.


  • Bedrijfsfitness
  • FysioFIT
  • Revalidatietraining
  • Zelfstandig bewegen onder begeleiding

Wordt in beweging gebracht door een persoonlijke coach waarbij uw vitaliteit en welzijn volledige aandacht verdienen!

In ons oefenLOKAAL werkt u samen met onze persoonlijke coach en/of fysiotherapeut aan het vergroten van uw vitaliteit. Onze locatie in het winkelcentrum van Almere Buiten is er speciaal voor ingericht om aan verschillende vitaliteitsdoelen te kunnen werken. Dit betreft bijvoorbeeld het vergroten van het uithoudingsvermogen, het opbouwen van spierkracht of revalidatie. Ook kunt u bij MIJNvitaal terecht voor een op een sportbegeleiding. Samen stellen we reƫle doelen en werken we op een structurele manier om deze doelen te behalen, het betreft dus een planmatige aanpak van uw traject. U kunt zelf uw voortgang bijhouden door middel van uw persoonlijke vitaliteitsplan.

Tevens bieden we mogelijkheid om ons Vitaliteitscentrum bij u thuis te brengen. U hoeft dus de deur niet uit voor topbegeleiding. Voor alles wordt gezorgd, u hoeft alleen in gemakkelijke kleding de deur open te doen!

Er kan worden gekozen voor vooraf gestelde trajecten (aantal sessies per maand) of het boeken van losse sessies. U kunt de dienstverlening naar wens vormgeven. Neem contact op om uw wensen te bespreken of boek direct een afspraak!