Over MIJNvitaal

MIJNvitaal: Samen bereik je meer!

Welkom bij MIJNvitaal, het vitaliteitscentrum waarbij u als persoon centraal staat. Wij geloven dat een gezonde levensstijl begint met een totaalbenadering van uw gezondheid en welzijn. Dit betekent dat wij kijken naar uw fysieke, emotionele en mentale gesteldheid om u optimaal te kunnen ondersteunen. Of u nu last heeft van sportklachten, oedeemklachten of oncologische klachten; bij MIJNvitaal bent u aan het juiste adres!

Onze behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van fysiotherapie. Zo kunnen wij u helpen bij COPD-klachten, klachten van kortademigheid en fysiotherapie bij Parkinson. Maar ook als u fibromyalgie heeft of last heeft van andere reumatische klachten bieden wij passende begeleiding.

Ook wanneer u te maken heeft met hart- en vaatproblematiek of artrose bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag door middel van onze specialistische kennis en ervaring op dit gebied.

Daarnaast bieden wij algemene ondersteuning bij bewegen om zo uw totaliteit in gezondheid en herstel te bevorderen. Wat uw klacht ook is, ons team staat altijd voor u klaar om samen aan de oplossing te werken.

Ons plan voor meer vitaliteit

Maar we doen meer dan alleen fysiotherapie! Naast de specifieke behandelingen gericht op uw klachten, bieden wij ook begeleiding om uw vitaliteit te vergroten. Dit doen wij door middel van een combinatie van een beoordeling van uw conditie door onze fysiotherapeut en het opstellen van een persoonlijk plan.

In dit plan werken we samen met oefencoaches, bewegingsagogen en eventueel voedingscoaches om zo tot de juiste aanpak te komen voor u. Zo kunnen we bijvoorbeeld werken aan het versterken van uw fysieke gesteldheid maar ook aan het verbeteren van uw mentale welzijn.

Ons doel is altijd om u meer vitaliteit te laten ervaren waardoor u zich gelukkiger, fitter en gezonder voelt. Samen gaan we vooruit en bereiken we meer!

Kom langs bij MIJNvitaal

Bent u benieuwd wat MIJNvitaal voor u kan betekenen? Kom dan gerust eens langs in ons centrum. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw klacht of probleem.

Want bij MIJNvitaal geloven wij dat samenwerking essentieel is voor een gezonde toekomst. Samen bereiken we meer!

 

MIJNvitaal Fysiotherapie:
Geregistreerd bij het Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

BIG-registratienummer 29920567704.
AGB-code: 04094148
Kvk: 65148444
BTW: NL002196774B35

MIJNvitaal PowerFIT:
Geregistreerd PS. food & lifestyle Coach
Kvk: 82446911
BTW: NL002600115B94

 

Ron Valkenburg

Ron Valkenburg

Fysiotherapeut en eigenaar

Ron Valkenburg is de oprichter van MIJNvitaal en de motor achter alle diensten die we aanbieden. Hij heeft jarenlang ervaring als fysiotherapie en is gespecialiseerd in oedeemtherapie, dryneedling, medical taping, fasciatherapie en oefentherapie.

Mariette van den Berge

Mariette van den Berge

Leefstijl- en voedingscoach

Mariƫtte werkt als leefstijl- en vitaliteitscoach mee aan de brede dienstverlening van MIJNvitaal. Door wekelijkse begeleiding staat zij klaar voor onze klanten bij verschillende uitdagingen, waaronder afvallen middels het PS. food & lifestyle programma.

Maya Gobind

Maya Gobind

Administratieve ondersteuning

Maya heeft na haar afstudeerstage besloten om ons nog verder te ondersteunen en haar adviezen te implementeren. Voor veel van onze klanten een vertrouwd gezicht en altijd een warme persoonlijkheid binnen ons centrum.