Over MIJNvitaal

Samen bereik je meer!

In ons vitaliteitscentrum behandelen we de persoon in zijn totaliteit en bekijken en benutten de mogelijkheden om de gezondheid en het herstel in zijn totaliteit voorspoedig te laten verlopen. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

– Sportklachten
– Oedeemklachten
– Oncologische klachten
– COPD- klachten of klachten van kortademigheid
– Fysiotherapie bij Parkinson
– Fibromyalgie en andere reumatische klachten
– Hart- en vaatproblematiek
– Artrose
– Ondersteuning bij bewegen

Naast ons fysiotherapeutisch aanbod zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van het vergroten van de vitaliteit in de breedste zin van het woord. We doen dat middels een combinatie van een beoordeling van de conditie door onze fysiotherapeut en het opstellen van een persoonlijk plan in samenwerking met een oefencoach, bewegingsagoog en eventueel een voedingscoach. 

MIJNvitaal Fysiotherapie:
Geregistreerd bij het Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

BIG-registratienummer 29920567704.
AGB-code: 04094148
Kvk: 65148444
BTW: NL002196774B35

MIJNvitaal PowerFIT:
Geregistreerd PowerSlim Coach
Kvk: 82446911
BTW: NL002600115B94

 

Ron Valkenburg

Ron Valkenburg

Fysiotherapeut en eigenaar

Ron Valkenburg is de oprichter van MIJNvitaal en de motor achter alle diensten die we aanbieden. Hij heeft jarenlang ervaring als fysiotherapie en is gespecialiseerd in oedeemtherapie, dryneedling, medical taping, fasciatherapie en oefentherapie.

Mariette van den Berge

Mariette van den Berge

Leefstijl- en voedingscoach

Mariëtte werkt als leefstijl- en vitaliteitscoach mee aan de brede dienstverlening van MIJNvitaal. Door wekelijkse begeleiding staat zij klaar voor onze klanten bij verschillende uitdagingen, waaronder afvallen middels het PS. food & lifestyle programma.

Maya Gobind

Maya Gobind

Administratieve ondersteuning

Maya heeft na haar afstudeerstage besloten om ons nog verder te ondersteunen en haar adviezen te implementeren. Voor veel van onze klanten een vertrouwd gezicht en altijd een warme persoonlijkheid binnen ons centrum.