Samen bereik je meer!

Bij MIJNvitaal behandelen we de persoon in zijn totaliteit en bekijken en benutten de mogelijkheden om de gezondheid en het herstel in zijn totaliteit voorspoedig te laten verlopen. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

– Sportklachten
– Oedeemklachten
– Oncologische klachten
– COPD- klachten of klachten van kortademigheid
– Fysiotherapie bij Parkinson
– Fibromyalgie en andere reumatische klachten
– Hart- en vaatproblematiek
– Artrose

Naast ons fysiotherapeutisch aanbod zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van het vergroten van de vitaliteit in de breedste zin van het woord. We doen dat middels een combinatie van een beoordeling van de conditie door onze fysiotherapeut en het opstellen van een persoonlijk plan in samenwerking met een oefencoach, bewegingsagoog en eventueel een voedingscoach. Ook wordt er in ons oefenLOKAAL yoga aangeboden door een gespecialiseerde partij; Sukha Wave. 

Geregistreerd bij het Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie (KNGF).
BIG-registratienummer 29920567704.

Ron Valkenburg

Ron Valkenburg

Fysiotherapeut en eigenaar

Ron Valkenburg is de oprichter van MIJNvitaal en de motor achter alle diensten die we aanbieden. Hij heeft jarenlang ervaring als fysiotherapie en is gespecialiseerd in oedeemtherapie, dryneedling, medical taping en oefentherapie.

Liam Wolf

Liam Wolf

Oefencoach

Vitaliteit- en oefencoach Liam Wolf voert binnen ons oefenlokaal vitaliteitsbegeleiding uit conform een vitaliteitsplan. Het plan komt tot stand volgens een vaststaand (medische) intake procedure uitgevoerd door de fysiotherapeut in samenspraak en afgestemd op de wens en behoefte van de klant.

Danique Arlar

Danique Arlar

Bewegingsagoog in opleiding

Danique is onze nieuwste aanwinst. Je zal haar voornamelijk vinden in het oefenLOKAAL waar ze samen met onze cliënten werkt aan een einddoel door middel van bewegen.