Fysiotherapie


In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

MIJNvitaal: uw direct toegankelijke fysiotherapeut

Bent u op zoek naar een professionele, doelgerichte behandeling bij klachten aan het houding- en bewegingsapparaat? Dan bent u bij MIJNvitaal aan het juiste adres. Onze fysiotherapeut is direct toegankelijk voor alle spier- en gewrichtsklachten, herstel na operatie, looptherapie bij etalagebenen, artrose, reumatische klachten en voor fysiotherapie bij COPD of dryneedling.

Samenwerking met u als patiënt

Bij MIJNvitaal vinden we het belangrijk om samen te werken met onze patiënten. Bij uw eerste bezoek bespreken we graag uw hulpvraag en verwachtingen van de behandeling. Uw fysiotherapeut beoordeelt uw klacht en neemt u indien nodig direct in behandeling. Mocht er toch meer medische informatie nodig zijn, dan kan de fysiotherapeut u doorverwijzen naar de huisarts.

Een effectieve behandeling op maat

MIJNvitaal heeft maar één doel: zorgen dat u zo snel mogelijk weer vitaal bent! Wij maken deel uit van diverse netwerken en scholen ons regelmatig bij met nieuwe inzichten en cursussen. Zo kunnen wij altijd een effectieve behandeling op maat bieden waarmee u zich weer prettiger voelt in uw eigen lichaam.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u ook profiteren van de professionele kennis van onze fysiotherapeuten? Wilt u uw klachten aanpakken en weer volledig vitaal zijn? Maak dan vandaag nog een afspraak bij MIJNvitaal. Geen verwijzing nodig, alleen uw ID, passende kleding en handdoek.

Bel ons direct voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in op onze website. Bij MIJNvitaal staan we altijd klaar om u te helpen!