PowerFIT Vitaliteit

Een dag in het leven van een PowerSlim coach

Vandaag neem ik je mee in mijn werkdag! Nu ik ook weer ben begonnen met het PowerSlimmen kan ik meteen laten zien hoe je tijdens een drukke werkdag prima kan werken aan je doelen!

7 uur, de wekker gaat! Snel opstaan en de kids klaarmaken om naar de opvang te gaan! Het hele gezin aangekleed en tanden gepoetst en dan op weg.

8 uur, weer thuis na het wegbrengen. Tijd voor mezelf! Even een lekker ontbijtje met kwark en granola pecan mango. Lekker echt eten, wel een kleinere portie dan ik vanuit mezelf zou hebben gepakt. Zo zie je maar dat het inschatten van je voeding snel mis kan gaan. Nu weet ik zeker dat ik niet te veel heb, maar wel genoeg om de ochtend mee te starten. Een lekkere kop koffie er naast en even het nieuws kijken. Daarna maak ik me op en pak ik mijn spullen om naar de praktijk te gaan.

8:45 uur, aangekomen op de praktijk check ik of alles klaar staat voor mijn gesprekken van de dag. De weegschaal heeft genoeg batterij en is schoon, de bestellingen staan klaar. Nog een kopje koffie erbij en de laptop open. Ik moet vanochtend wat telefoontjes plegen om de administratie weer op orde te krijgen.

9:15 uur, daar komt mijn eerste PowerSlimmer op consult. Wat een fijne verschijning is dat toch altijd. Zo begint de maandagochtend altijd goed, ik ben meteen in een goede bui!

10:30 uur, de eerste PowerSlimmers zijn alweer vertrokken. Goede resultaten deze week, ik word er helemaal vrolijk van. Ik kan zo trots zijn als ik zie dat iemand weer helemaal zichzelf wordt en de kracht vind! Ik ga even een blokje om wandelen en mijn hazelnoot nougat reep opeten. Het is een mooie lentedag en heb goed gezelschap wat het extra fijn wandelen maakt. Dit zou ik vaker moeten doen!

11:30; een intake! Vanochtend maak ik kennis met een nieuwe PowerSlimmer. Ik vind het zo interessant om weer nieuwe mensen te leren kennen, ze mee te nemen in het proces en hun eigen verhaal te horen! Je zou denken dat je alles wel hebt meegemaakt, maar elk verhaal blijft uniek.

12:30 uur; tijd voor lunch! Ik heb mijn lunch meegenomen vandaag, salade met komkommer, tomaat en geitenkaas. Daarbij eet ik lekker een broodje met kipfilet. Het hoeft gelukkig niet te ingewikkeld te zijn. Alles is “PowerSlim Proof”.

13 uur; tijd voor wat administratie. Ik tel de voorraad, maak wat facturen in orde en check of de website nog wat aandacht nodig heeft. We hebben een stagiaire die sinds kort de social media beheert. Samen kijken we naar leuke posts en ideeën. We oefenen wat met Instagram Reels. Ik leer er weer veel van en zij gelukkig ook!

14 uur; Nog 2 afspraken met PowerSlimmers in verschillende fases van het programma. Weer wat interessante vraagstukken besproken. Wanneer heb je succes behaalt? Is dat alleen wanneer de weegschaal een lager getal weergeeft of zit het in meerdere dingen?

15 uur; tijd voor een snack! Vandaag verwen ik mezelf met een Melk chocolade chunk! Heerlijk met een kop koffie.

16 uur; onderweg voor mijn PowerFIT aan huis afspraak. Het is zo fijn om ook bij sommige PowerSlimmers thuis te kunnen en mogen komen. Zo maken we het voor meer mensen mogelijk om aan hun gezondheid te werken.

18 uur; na de afspraak aan huis heb ik de kids opgehaald en het avondeten bereidt. Vanavond eten we hun favoriet: Shakshuka, ook te vinden in het kookboek van PowerSlim.

19:30; de avondafspraken! In de avond heb ik vaak nog 2 afspraken staan. Voor mensen die fulltime werken is het fijn om ook in de avonduren terecht te kunnen. Zelf vind ik het ook wel leuk om ’s avonds nog bezig te zijn. Helaas moeten we het tegenwoordig snel afkappen in verband met de avondklok. In de afspraken van vanavond ligt de focus op het doorbreken van eigen overtuigingen en gewoontes die de voortgang in de weg zitten. Dit is soms wel pittig, maar altijd de moeite waard om op in te gaan!

21 uur; lekker thuis op de bank met een warme chocolademelk. Een drukke dag achter de rug, tijd voor wat rust en huishoudelijke taken. Tijdens het vouwen van de was ontvang ik een appje van een van mijn PowerSlimmers. Ze wil graag iets online bestellen, maar vraagt zich af of dit mag tijdens de fase waar ze in zit. Ik kijk mee en onderzoek welke voedingsstoffen in het product zitten. Helaas is het nu niet verstandig, maar het kan prima in de volgende fase. Iets om naar uit te kijken!