Nieuws over MIJNvitaal

Vakantieplanning 2023

Beste lezer,

Ik wil je graag op de hoogte brengen van onze vakantieplanning bij MIJNvitaal. We willen er zeker van zijn dat je volledig geïnformeerd bent over wanneer we afwezig zijn, zodat je niet onverhoopt voor een dichte deur komt te staan.
Op de volgende momenten zullen we afwezig zijn:
• 21 tot en met 23 juli
• 5 en 6 augustus
• 28 tot en met 4 september

Tijdens deze data hebben we echter goed nieuws! We bieden de mogelijkheid om te komen sporten (ZBOB) van 9 tot 12 uur. Dit betekent dat je nog steeds toegang hebt tot onze faciliteiten en kunt werken aan je vitale levensstijl.
Houd er rekening mee dat onze telefonische bereikbaarheid tijdens deze periodes beperkt zal zijn voor het maken van afspraken. We doen ons best om beschikbaar te blijven, maar het kan iets langer duren voordat we terugbellen. We vragen hiervoor je begrip.
Dit gedeeld hebbende, willen we je een fijne en vitale zomer wensen! Geniet van je vakantie en blijf werken aan je gezondheid en welzijn. We hopen je snel weer te zien bij MIJNvitaal!

Met vriendelijke groet,
Het team van MIJNvitaal

Hier zijn enkele tips om actief en vitaal te blijven tijdens de zomervakantie:
1. Blijf in beweging: Maak van lichaamsbeweging een dagelijkse gewoonte. Ga wandelen, fietsen, zwemmen, joggen of doe aan yoga. Kies activiteiten die je leuk vindt en die passen bij je conditieniveau.
2. Probeer nieuwe sporten: De zomervakantie is een geweldige tijd om nieuwe sporten en activiteiten uit te proberen. Denk aan paddleboarding, beachvolleybal, surfen of snorkelen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar zorgen ook voor een goede workout.
3. Eet gezond: Geniet van het seizoensfruit en de groenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer. Probeer ook gezonde alternatieven te vinden voor traditionele zomerse gerechten, zoals het maken van gezonde salades en grillen in plaats van frituren.
4. Hydrateer goed: Houd je vochtbalans op peil door voldoende water te drinken, vooral bij warm weer. Vul je waterinname eventueel aan met natuurlijke sappen en smoothies.
5. Blijf mentaal actief: Daag jezelf uit door nieuwe dingen te leren, zoals het bespelen van een muziekinstrument, het leren van een nieuwe taal of het oppakken van een hobby zoals schilderen of schrijven.
6. Maak gebruik van de natuur: Profiteer van het mooie weer en breng tijd door in de natuur. Ga wandelen, fietsen of maak een picknick in het park. De natuur heeft een positieve invloed op onze gezondheid en welzijn.
7. Beperk je schermtijd: Hoewel het verleidelijk kan zijn om veel tijd door te brengen met televisie kijken of surfen op sociale media, is het belangrijk om een balans te vinden. Besteed tijd aan activiteiten buiten en aan sociale interactie in plaats van de hele dag achter een scherm door te brengen.
8. Zorg voor voldoende rust: Vergeet niet om voldoende te rusten en te ontspannen. Slaap voldoende en neem tijd voor jezelf om te ontspannen, te mediteren of gewoon te genieten van je favoriete activiteiten.
Door deze tips toe te passen, kun je tijdens de zomervakantie actief en vitaal blijven. Onthoud dat het belangrijk is om te genieten van je vakantie en te luisteren naar je lichaam