PowerFIT Succesverhalen

“Ik vond sporten gewoonweg niet leuk”

Carina Haarmans
36 Jaar uit Almere

Hallo, mijn naam is Carina en ik ben 36 jaar. Ik ben schoonheidsspecialiste en make-up artist. Toen ik mijn salon opende, voelde ik dat mijn lichaam mij niet kon helpen met het mijn werk en de werktijden. Ik voelde me niet mooi en moe.

Dit gevoel begon in 2017. Na de geboorte van mijn zoon, kreeg ik een postnatale depressie. Hierdoor werd ik 10 kilo zwaarder. Dezelfde kilo’s die ik na de geboorte juist was kwijt geraakt. Een aantal jaar voelde ik me niet gemotiveerd, onzeker en niet gelukkig. Met Sinterklaas van 2020 merkte ik dat de knop om moest. Ik ging naar een diëtiste en naar de sportschool, maar dit werkte alleen de eerste maand. Ik vond het moeilijk om de motivatie te behouden om vaak te sporten. Ik vond sporten gewoonweg niet leuk.

Zoveel lekkere producten én om de 3 uur eten?
Mijn buurvrouw Mariëtte vertelde me over het PowerSlim programma. Ze is zelf coach vertelde me, dat ze me met een uitgebalanceerd dieet kon helpen en dat ik met gemak mijn doel zou kunnen bereiken. Eigenlijk geloofde ik dit niet echt. Ik dacht dat het onmogelijk was om mijn doel te bereiken met producten zoals brood, chocolade, pasta, rijst en pannenkoeken én om de 3 uur te eten.

Soms wilde ik een patatje eten, of iets anders wat buiten het dieet viel. Daarom duurde het langer om mijn doel te bereiken. Telkens als ik weer dingen at, die buiten het dieet vielen, wist Mariette me te motiveren om naar de positieve kant van die week te kijken.

Ik daag je uit de eerste stap te zetten!
Ik heb echt genoten van mijn ervaring met PowerSlim omdat ik de meeste maaltijden en snacks lekker vond. Ik heb nooit trek gehad en als de drang om te eten kwam, had ik altijd verschillende opties achter de hand. Toen mijn menstruatie kwam, zei ik tegen Mariëtte: “Ik moet chocolade eten!” en dan kwam ze met een lekker alternatief. Mariëtte is iemand die ook de uitdagingen kent van moeder zijn en alle verantwoordelijkheden van het sociale en gezinsleven. Ze kon mij dan ook altijd van de juiste tips en adviezen voorzien.

Ik weet nu dat het me ook gaat lukken om mijn doel te behouden, omdat ik goede begeleiding heb. Als er iets misgaat, dan herpak ik mezelf weer en mijn coach zal me altijd motiveren om me weer verder te helpen.

Als je net als ik dacht dat het je nooit meer ging lukken, dan daag ik je uit om die eerste stap te zetten. Kijk in de spiegel en je zult zien, dat je mooier bent dan dat je zelf denkt dat je bent!