PowerFIT

De voordelen van PS. food & lifestyle supplementen

Wanneer je begint met het programma van PS. food & lifestyle kom je in ketose. Dit proces kan enkele bijwerkingen met zich meebrengen, zoals de zogenaamde keto-kater of keto-griep. Deze bijwerkingen zijn gelukkig te verminderen met behulp van supplementen, zoals het Acidofit supplement.

Veel mensen melden dat ze geen last hebben gehad bij het in ketose raken, maar dit was niet altijd het geval. Om het effect van supplementen te vergelijken heb ik mezelf in de afgelopen 2 maanden 2 keer in ketose gebracht, een keer met en een keer zonder gebruik van de Acidofit supplementen. Ik merkte echt een katerig gevoel met hoofdpijn en vermoeidheid zonder de supplementen, terwijl dit met supplementen sterk verminderd was.

Het is begrijpelijk waarom mensen er vroeger mee wilden stoppen rond dag 3 van het dieet. Het niet ongemakkelijke gevoel wil je liever snel laten verdwijnen. Gelukkig zijn er nu hulpmiddelen om dit probleem te bestrijden en verder te komen met het dieet.

Acidofit supplement

Acidofit is een supplement wat gebruikt wordt om de bijwerkingen van het in ketose raken te verminderen. Het bevat verschillende ingrediënten, waaronder magnesium, kalium, calcium en vitamine C. Deze ingrediënten kunnen helpen om de pH-waarde van het bloed te stabiliseren, hoofdpijn te verminderen en elektrolytenbalans te behouden.

Natuurlijke supplementen

Naast Acidofit zijn er ook andere natuurlijke supplementen verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden bij het volgen van een ketodieet. Deze supplementen bevatten vaak ingrediënten zoals ashwagandha, kurkuma en zwarte peper die helpen om de gezondheid en het welzijn te verbeteren tijdens het dieet. De multivitaminen van PS. food & lifestyle zijn ook onmisbaar tijdens het programma om te zorgen voor een evenwichtige balans en voldoende voedingsstoffen.

Conclusie

Het gebruik van supplementen kan helpen om de bijwerkingen van het in ketose raken te verminderen en de algehele gezondheid te verbeteren tijdens het dieet van PS. food & lifestyle. Het is belangrijk om te onthouden dat ieder lichaam anders reageert op supplementen. Praat daarom altijd met je coach voordat je nieuwe supplementen gaat gebruiken.

foto van #debewustekeuze