Massage

Ontspannen

Een ontspanningsmassage is een volledige traditionele lichaamsmassage waarbij lichaam en geest tot rust kunnen komen. De bloedcirculatie wordt meer op gang gebracht waardoor (gespannen) spieren beter worden doorbloed. Door de ontspanning van het lichaam worden de gevolgen van stress en stijve spieren verminderd.

Heb je klachten als stress, spanningen, vermoeidheid, moeilijk in slaap kunnen komen of spierpijn dan kan ontspanningsmassage een uitkomst voor je zijn. Ook na een fysiotherapiesessie of sporten kan het fijn zijn om een massage te krijgen om het lichaam weer tot rust te brengen.

Uiteraard is het ook mogelijk om van een ontspanningsmassage te genieten zonder klachten!

Sportmassage

Een sportmassage is er op gericht om te herstellen na het sporten of je lichaam voor te bereiden op een sportprestatie en bij te dragen aan een vitale levensstijl. Deze massage wordt op maat uitgevoerd en is dus specifiek op jouw behoeftes gericht. 

Ben jij bewust bezig met sporten en wil je jouw lichaam hier het beste bij ondersteunen dan is sportmassage uitermate geschikt. Daarnaast kan de therapeut ook gebruik maken van taping om een langduriger effect te bewerkstelligen.

 

Rittenkaart

Het is ook mogelijk om een rittenkaart aan te schaffen.